İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar 75 Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Okulumuzda 28 Şubat Çarşamba günü Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Veli akademileri Projesi kapsamında ilçe sağlık müdürlüğü hekimleri tarafından 20.12.2019 Cuma günü saat 14.30 da hijyen eğitimi ve salgın hastalıklar konulu semineri gerçekleştirdik. İlçe sağlık müdürlüğü hekimlerimize teşeklür ederiz

Ara

Okulumuzda kişisel gelişim uzmanı Nadir ÇOMAK tarafından veli akademileri projesi kapsamında velilerimize yönelik çocuk yetiştirme sanatı semineri düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Tübitak 4006 sergimizin sunumumu yaptık. İlçemizde tübitak için kabul edilen tek okul olma gururunu yaşadık. Sergimiz büyük beyeni topladı. Fen ve Teknoloji öğretmenleri Sağlık ve yaşam konusuyla Özlem Susam Şafak,  Çicek Karakütük,  Öncel Güleç Gündoğan;  İngilizce öğretmenleri Engelsiz yaşam konusuyla Ebru Aksoy,  Esra Sarıoğlan; Teknoloji tasarım öğretmeni Çevre ve geri dönüşüm konusuyla Selim Karaman'a ve müdür yardımcımız Murat Sevinç'e teşekkür ediyoruz.

Sergi açılışımızı ilçe milli eğitim müdürü Sn. Yasef Bakırcı, ilçe şube müdürleri,  okul müdürü Gökhan Çolak ve diğer okuk müdürlerimiz yaptılar. Sergimiz büyük beğemi topladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bu yıl ilk kez yapılan birinci arayılda öğretmenlerimizle etkinliklerle geçirdik.

Yapılan etkinliklerimiz;

Resmi Yazışma Kuralları     Okul Müdürü Gökhan Çolak'ın sunumuyla

Etkili Sınıf Yönetimi  İngilizce Öğretmeni Gamze Güreli sunumuyla

Yüreğe Dokunan Öğretmen Hikayeleri Fen ve Teknoloji Öğretmeni Hülya Yetkin Ay sunumuyla

Her Çocuk Özeldir Filminin izlenmesi Müdür Yardımcısı Murat Sevinç katkısıyla

Hayel Gücüyle Öğrenme Abdulkadir Özbek'in sunumuyla

Sahne Senin Etkinliği Müzik Öğretmeni Didem Kulaber ve Ahmet Fuat Felek'in katkılarıyla

Eba İçerik Tanımlama Bilişim öğretmeni Yalçın Kızılırmak'ın sunumuyla

emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.